Η Κέφαλος στην Κω στο top 10 των φθηνότερων προορισμών κατά τον Telegraph - Ποιοι είναι οι άλλοι εννιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέφαλος στην Κω στο top 10 των φθηνότερων προορισμών κατά τον Telegraph - Ποιοι είναι οι άλλοι εννιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους δέκα πιο φθηνούς προορισμούς για τουρισμό επέλεξε η βρετανική εφημερίδα Telegraph. Αλβανία, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο βρίσκει κανείς στο top 10, όπου υπάρχει μόλις μια θέση για την Ελλάδα, συγκεκριμένα η Κέφαλος στην Κω. Ποιος είπε ότι η Ελλάδα είναι φτηνή...

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στους εν λόγω προορισμούς μπορεί κανείς, τόσο τον Ιούλιο, όσο και τον Αύγουστο, να βρει κατάλυμα με ένα μέσο όρο 30 ευρώ ημερησίως.

Φυγουράρουν στο top 10, οι Αγιοι Σαράντα με αναφορά στο λόρδο Βύρωνα μάλιστα, η Βάρνα στη Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο, ακόμα κι ένα θέρετρο στην Πολωνία.

Για την Κέφαλο στο δημοσίευμα παρατίθεται μια υπέροχη φωτογραφία, μα πέραν αυτού ουδέν.

Η Κέφαλος είναι το πιο απομακρυσμένο χωριό της Κω. Κτισμένο σ΄ένα λόφο, είναι ιδιαίτερα γραφικό με τα στενά δρομάκια του και με τη θέα της προς τον κόλπο της Κεφάλου και το νησάκι Καστρί. Βρίσκεται στη θέση της παλιάς πρωτεύουσας του νησιού, της Αστυπάλαιας. Πήρε το όνομά της ή από το σχήμα της περιοχής που μοιάζει με κεφαλή γυπαετού,ή γιατί υπήρξε κεφαλοχώρι κατά την αρχαιότητα. Η περιοχή της Κεφάλου, διαθέτει παραλίες που καλύπτουν όλα τα γούστα. Άλλες κοσμοπολίτικες και άλλες ιδανικές για απομόνωση.

Κλίαργουοτερ,Φλόριντα

Πουέρτο ντε λα Κρουζ, Τενερίφη

Αλμερία, Ισπανία

Αγιοι Σαράντα, Αλβανία

Ουλτσίνζ, Μαυροβούνιο

Λας Πάλμας, Γκραν Κανάρια

Βλαντισλάβοβο, Πολωνία

Βάρνα, Βουλγαρία

Κέφαλος, Κως

Πατόνγκ, Ταϊλάνδη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ