Η Νίνα Λοτσάρη πιο σέξι από ποτέ φορά το μαγιό της και μιλά για το διαζύγιό της [εικόνες]

Πιο σέξι από ποτέ, φορώντας μόνο το μαγιό της και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια πόζαρε για το φωτογραφικό φακό του περιοδικού «ΕΓΩ» η Νίνα Λοτσάρη. Η γνωστή σοπράνο μίλησε για το διαζύγιό της, για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της αλλά και τον τρόπο που έμαθε για το χωρισμό τους η μεγάλη κόρη του ζευγαριού.

«Για μένα το κεφάλαιο "Κωνσταντίνος" δεν θα κλείσει ποτέ στη ζωή μου. Δεν είμαι διατεθειμένη να το πράξω. Αν επιθυμεί να το κάνει ο ίδιος, είναι δικαίωμά του. Τα παιδιά μου έχουν έναν πατέρα και είναι ο Κωνσταντίνος. Δεν θα τους δημιουργούσα ποτέ σύνδρομα, γιατί εκείνα σκέφτομαι περισσότερα», τονίζει μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της η Νίνα Λοτσάρη και προσθέτει: «Σαφέστατα ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο αλληλοσυμπληρωνόμαστε στη δουλειά. Είμαστε αχτύπητο δίδυμο».

Μάλιστα, η γνωστή σοπράνο αναφέρθηκε και στον τρόπο που η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού έμαθε, σχετικά πρόσφατα, για το διαζύγιό τους. «Η δεύτερη κόρη μας είναι πολύ μικρή, οπότε δεν ξέρει τίποτα, γιατί ακόμη δεν καταλαβαίνει. Η μεγάλη μας κόρη το έμαθε σχετικά αργά, πολύ πρόσφατα. Δεν είχε καταλάβει τίποτα και, δυστυχώς, το άκουσε μέσα από την τηλεόραση εντελώς τυχαία», εξηγεί η Νίνα Λοτσάρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ