Η Νίνα Λοτσάρη πιο σέξι από ποτέ φορά το μαγιό της και μιλά για το διαζύγιό της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Νίνα Λοτσάρη πιο σέξι από ποτέ φορά το μαγιό της και μιλά για το διαζύγιό της [εικόνες]

Η Νίνα Λοτσάρη πιο σέξι από ποτέ φορά το μαγιό της και μιλά για το διαζύγιό της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιο σέξι από ποτέ, φορώντας μόνο το μαγιό της και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια πόζαρε για το φωτογραφικό φακό του περιοδικού «ΕΓΩ» η Νίνα Λοτσάρη. Η γνωστή σοπράνο μίλησε για το διαζύγιό της, για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της αλλά και τον τρόπο που έμαθε για το χωρισμό τους η μεγάλη κόρη του ζευγαριού.

«Για μένα το κεφάλαιο "Κωνσταντίνος" δεν θα κλείσει ποτέ στη ζωή μου. Δεν είμαι διατεθειμένη να το πράξω. Αν επιθυμεί να το κάνει ο ίδιος, είναι δικαίωμά του. Τα παιδιά μου έχουν έναν πατέρα και είναι ο Κωνσταντίνος. Δεν θα τους δημιουργούσα ποτέ σύνδρομα, γιατί εκείνα σκέφτομαι περισσότερα», τονίζει μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της η Νίνα Λοτσάρη και προσθέτει: «Σαφέστατα ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο αλληλοσυμπληρωνόμαστε στη δουλειά. Είμαστε αχτύπητο δίδυμο».

Μάλιστα, η γνωστή σοπράνο αναφέρθηκε και στον τρόπο που η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού έμαθε, σχετικά πρόσφατα, για το διαζύγιό τους. «Η δεύτερη κόρη μας είναι πολύ μικρή, οπότε δεν ξέρει τίποτα, γιατί ακόμη δεν καταλαβαίνει. Η μεγάλη μας κόρη το έμαθε σχετικά αργά, πολύ πρόσφατα. Δεν είχε καταλάβει τίποτα και, δυστυχώς, το άκουσε μέσα από την τηλεόραση εντελώς τυχαία», εξηγεί η Νίνα Λοτσάρη.

Η Νίνα Λοτσάρη πιο σέξι από ποτέ φορά το μαγιό της και μιλά για το διαζύγιό της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Νίνα Λοτσάρη πιο σέξι από ποτέ φορά το μαγιό της και μιλά για το διαζύγιό της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ