Marussia: Η καινούργια limo του Πούτιν - iefimerida.gr

Marussia: Η καινούργια limo του Πούτιν

Marussia: Η καινούργια limo του Πούτιν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πόυτιν, όταν δεν προτιμά μια Mercedes 600 Pullman, χρησιμοποιεί με βαριά καρδιά το ZiL-4112P, την επίσημη ρώσικη προεδρική λιμουζίνα, με κινητήρα 7.700 κυβικών και κατανάλωση σχεδόν 30 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα.

Με προτροπή λοιπόν του πανίσχυρου Πούτιν ξεκίνησε η αναζήτηση για τη δημιουργία μιας νέας προεδρικής λιμουζίνας, ενώ η Marussia μαζί με το site cardesign.ru ξεκίνησε και ένα διαγωνισμό στο internet για το συγκεκριμένο θέμα.

Νικητές στο διαγωνισμό αυτό λοιπόν ανακηρύχθηκαν οι Yaroslav Yakovlev (Ρώσος) και Bernd Weel (Ολλανδός), το δημιούργημα των οποίων έχει σχεδόν σπορ γραμμές, ιδιαίτερα μεγάλο καπό και συνολικά εντυπωσιακό στυλ. Αυτό που δεν έχει είναι μεγάλους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.

Φυσικά το τελευταίο ενδέχεται μέχρι την επίσημη παρουσίασή της νέας limo του Κρεμλίνου, που προσδιορίζεται από τη Marussia το νωρίτερο το 2015, να αλλάξει, ενώ η ρώσικη εταιρεία χρειάζεται το χρόνο για να εξελίξει τόσο τον κινητήρα όσο και τα μηχανικά μέρη. Οπότε μέχρι τότε ο Βλάντιμιρ θα πρέπει να βολευτεί είτε με το ZiL είτε με την 600 Pullman.

Marussia: Η καινούργια limo του Πούτιν | iefimerida.gr 0
Marussia: Η καινούργια limo του Πούτιν | iefimerida.gr 1
Marussia: Η καινούργια limo του Πούτιν | iefimerida.gr 2
Marussia: Η καινούργια limo του Πούτιν | iefimerida.gr 3
Marussia: Η καινούργια limo του Πούτιν | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ