Η Σοφία Παπαϊωάννου άφησε την εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά και πήγε στον Alpha - iefimerida.gr

Η Σοφία Παπαϊωάννου άφησε την εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά και πήγε στον Alpha

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Alpha ενδυναμώνει το ενημερωτικό του προφίλ με την προσθήκη της δημοσιογράφου Σοφίας Παπαϊωάννου στο δυναμικό του. Θα κάνει εκπομπή έρευνας, θα σχολιάζει και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Πρόκειται οπωσδήποτε για μεταγραφή έκπληξη, δεδομένου ότι η κ. Παπαϊωάννου συνεργαζόταν επί χρόνια με τον Αλέξη Παπαχελά στην εκπομπή Φάκελοι.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του καναλιού, «η μεγάλη εμπειρία της στην έρευνα καθώς και η δημοσιογραφική της αξιοπιστία θα συμβάλλουν καθοριστικά στην καθημερινή μάχη του Alpha για έγκυρη ενημέρωση. Η διακεκριμένη δημοσιογράφος, η οποία έχει δώσει σημαντικά δείγματα γραφής μέσα από την πολύχρονη πορεία της στα ΜΜΕ, θα παρουσιάζει, από το φθινόπωρο, μια εβδομαδιαία εκπομπή έρευνας.
Μαζί με μια ομάδα δημοσιογράφων και συνεργατών, η Σοφία Παπαϊωάννου θα αναδεικνύει όλα τα πολιτικά, κοινωνικά και ιστορικά θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη, ενώ όταν η επικαιρότητα και οι εξελίξεις το απαιτούν, θα εμφανίζεται και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ