Καμίνης για Χρυσή Αυγή: Το φίδι έχει βγει από το αυγό - Θα τους ταράξουμε στην νομιμότητα - iefimerida.gr

Καμίνης για Χρυσή Αυγή: Το φίδι έχει βγει από το αυγό - Θα τους ταράξουμε στην νομιμότητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή και στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με την απαγόρευση του συσσιτίου στην πλατεία Αττικής και την πραγματοποίησή του τελικά, στα γραφεία του κόμματος στο σταθμό Λαρίσης.

«Αν κάποιος θέλει να κάνει μια εκδήλωση σε κεντρική πλατεία, όπως σκόπευε να πραγματοποιήσει η Χρυσή Αυγή, έπρεπε να πάει στο δήμαρχο και να ζητήσει άδεια», τόνισε ο κ Καμίνης, μιλώντας το πρωί στο Mega και συνέχισε: «Δεν το έκανε για προφανείς λόγους, για τσαμπουκά».

«Θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τις ρατσιστικές προκλήσεις της Χρυσής Αυγής με το όπλο της νομιμότητας», είπε. Αναφερόμενος στη μετατροπή του ρατσιστικού συσσιτίου χθες, Τετάρτη, σε εκδήλωση με στόχο τη δυσφήμηση της Δημοκρατίας, ανήμερα της 39ης επετείου από την αποκατάστασή της, με φόντο πολίτες που υποχρεώνονταν να επιδείξουν τις ταυτότητές τους και να καταγραφούν σε καταλόγους της Χρυσής Αυγής για να πάρουν κάποια τρόφιμα, τόνισε: «Τώρα το φίδι έχει βγει από το αυγό. Πρέπει να πολεμήσουμε με τα πολιτικά όπλα που έχουμε. Αυτό κάνουμε από κοινού με τον Ν.Δένδια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ