«Κάνω σεξ ντυμένος Wolverine», αποκαλύπτει ο Χιου Τζακμαν - iefimerida.gr

«Κάνω σεξ ντυμένος Wolverine», αποκαλύπτει ο Χιου Τζακμαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πως ακριβώς χρησιμοποιεί την στολή του Wolverine προκειμένου να «κεντρίσει» το ενδιαφέρον της συζύγου του αποκάλυψε ο Χιου Τζάκμαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας Sun ρώτησε την Ντέμπορα-Λι Φέρνες, σύζυγο του Χιου Τζάκμαν, πως είναι να ζει μαζί με τον Χιου όταν εκείνος είναι σε mode Wolverine.

Εκείνη απάντησε «Είναι μεγάλο πρόβλημα. Ειδικά τα νύχια. Του λέω συνέχεια να κόψει σαλάτα προκειμένου να τα βάλει να κάνουν κάτι χρήσιμο». Με τον Τζάκμαν να διακόπτει και, με το γνωστό χιούμορ του, να προσθέτει πως «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα σεντόνια χαλάμε εξαιτίας του».

Μια ατάκα που προφανώς και πυροδότησε την φαντασία του κοινού (και του δημοσιογράφου) που φαντάστηκαν όντως τον Χιου, ντυμένο Wolverine, να εκτελεί τα συζυγικά του καθήκοντα.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης o 44χρονος ηθοποιός είπε, σχετικά με το πόσο σημαντική είναι η γυναίκα του για εκείνον, ότι «Δεν θα ήμουν ούτε το ¼ του άντρα που είμαι σήμερα χωρίς εκείνη στο πλευρό μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Wolverine Sun Χιου Τζάκμαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ