Στην Ελλάδα ο... ερυθρόλευκος Σαβιόλα -Θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Στην Ελλάδα ο... ερυθρόλευκος Σαβιόλα -Θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Ερυθρόλευκος ο Χαβιέρ Σαβιόλα – Το απόγευμα στην Ελλάδα για να υπογράψει διετές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός έκανε την έκπληξη και με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισε τον Αργεντινό σταρ Χαβιέρ Σαβιόλα, ενισχύοντας έτσι την επιθετική του γραμμή με ένα διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή. Με αυτό το τρόπο ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων κατάφερε να ανατρέψει το βαρύ κλίμα που υπήρχε στο λιμάνι, λόγω της μεταγραφικής στασιμότητας που επικρατούσε τον τελευταίο καιρό στο λιμάνι

Οι χθεσινές φήμες περί μετεγγραφής του Σαβιόλα στην ομάδα του Πειραιά «φούντωναν» όσο πέρναγε η ώρα, ωστόσο επιβεβαιώθηκαν τελικά αφού σήμερα στις 20:30 αναμένεται ο Αργεντινός σταρ να δώσει το «παρών» στα γραφεία του Ολυμπιακού για να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο πρώην άσος των αιωνίων αντιπάλων της Ισπανίας, είχε απασχολήσει για πολλές μεταγραφικές περιόδους και τους δικούς μας «αιώνιους» και αποτελούσε αγαπημένο καλοκαιρινό σενάριο των αθλητικών δημοσιογράφων. Η μετεγγραφή λοιπόν, μετά από αρκετό καιρό, φαίνεται πως από σενάριο γίνεται πραγματικότητα.

Οπως «τουίταρε» ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ο Σαβιόλα και η διεύθυνση του Ολυμπιακού έχουν «Ραντεβού 20:30 στα γραφεία της ΠΑΕ...». Ετσι, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του παιδιού θαύματος της Αργεντινής, που ομολογουμένως δεν είχε καριέρα ανάλογη του ταλέντου του, θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ