Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε 27χρονη σταρ που πήγε να βάλει φωτιά στο σπίτι ηλικιωμένης - iefimerida.gr

Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε 27χρονη σταρ που πήγε να βάλει φωτιά στο σπίτι ηλικιωμένης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για υποχρεωτική ψυχολογική αξιολόγηση οδηγήθηκε η -πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της Disney- Αμάντα Μπάινς μετά την σύλληψή της για εμπρησμό στο γκαράζ μιας ηλικιωμένης στο Thousand Oaks.

Συγκεκριμένα η 27χρονη, που αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα, είχε πάρει ένα μπιτόνι βενζίνης και προσπαθούσε να κάψει την άσφαλτο μπροστά από το γκαράζ ενός σπιτιού στο Thousand Oaks, στην περιοχή δηλαδή όπου μεγάλωσε και η ίδια.

Το πλήρωμα του περιπολικού την βρήκε με το παντελόνι της να έχει πάρει φωτιά και, αφού την έσβησε, την οδήγησε στο πιο κοντινό ψυχιατρείο.

Όλα αυτά μια μέρα αφού την συνέλαβαν γιατί προσπάθησε να μπει -ενώ ήταν εμφανώς μεθυσμένη- σε ένα γηροκομείο της περιοχής.

Κανείς δεν ξέρει τι οδήγησε την εκατομμυριούχο (σ.σ. η προσωπική της περιουσία ανέρχεται σε 5-7 εκ. δολάρια) σε αυτή την πράξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός που την γλίτωσε πολύ φθηνά ήταν ο σκύλος της, τον οποίο είχε περιλούσει με βενζίνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εμπρησμός TMZ Αμάντα Μπάινς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ