H Έλλη Κοκκίνου κλείνει τα 43 και φωτογραφίζεται με μαγιό [εικόνες] - iefimerida.gr

H Έλλη Κοκκίνου κλείνει τα 43 και φωτογραφίζεται με μαγιό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την ηλικία της, τις πλαστικές και το πόσο ώριμος είναι ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε η Έλλη Κοκκίνου σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Ο Γιώργος (σ.σ. Μπόγρης) είναι από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής μου. (...) Είναι ένας άνθρωπος πολύ ώριμος παρά το νεαρό της ηλικίας του και ξέρει να στηρίζει μια γυναίκα και μια σχέση που θέλει. Έχει απίστευτο χιούμορ και γελάω πάρα πολύ μαζί του. Επίσης είναι πολύ υπομονετικός. Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου». Αυτό δήλωσε η 43χρονη Κοκκίνου στο περιοδικό Hello.

H Έλλη Κοκκίνου κλείνει τα 43 και φωτογραφίζεται με μαγιό [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Προσθέτοντας, σχετικά με το αν έχει κάνει αισθητική επέμβαση «Όχι, δεν έχω πειράξει κάτι γιατί φοβάμαι. Επίσης νομίζω ότι ακόμα δεν χρειάζεται. Κάποια στιγμή σίγουρα θα χρειαστεί όμως δεν ξέρω ακόμα πώς θα αντιδράσω».

H Έλλη Κοκκίνου κλείνει τα 43 και φωτογραφίζεται με μαγιό [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Όσον αφορά για το αν είναι συμβιβασμένη με τον χρόνο που περνά, δηλώνει «Να σας πω την αλήθεια δεν τον καταλαβαίνω. Σίγουρα όμως όταν αντικρίζω κάποιες παλαιότερες φωτογραφίες μου βλέπω μια πιο φρέσκια Έλλη τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Όμως αυτό που μου λένε όσοι με ξέρουν καλά είναι ότι ευτυχώς κρύβω ένα παιδί μέσα μου και διατηρώ ακόμα μια παιδικότητα και μια τρέλα που με κάνουν να μην καταλαβαίνω ότι είμαι 43 χρονών. (...) Εγώ νιώθω 20 χρονών».

H Έλλη Κοκκίνου κλείνει τα 43 και φωτογραφίζεται με μαγιό [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hello Έλλη Κοκκίνου Γιώργος Μπόγρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ