«Φρένο» στο συσσίτιο μόνο για Ελληνες της Χρυσής Αυγής έβαλε η ΕΛ.ΑΣ- Απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις ως τις 12 το βράδυ - iefimerida.gr

«Φρένο» στο συσσίτιο μόνο για Ελληνες της Χρυσής Αυγής έβαλε η ΕΛ.ΑΣ- Απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις ως τις 12 το βράδυ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φρένο» στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και το συσσίτιο «μόνο για Ελληνες» έβαλε η ΕΛ.ΑΣ, καθώς με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ δεν θα επιτρέπονται για λόγους ασφαλείας οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και πορείες.

Η απαγόρευση των συγκεντρώσεων, ισχύει στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών, δηλαδή την πλατεία Αττικής στην οποία είχε προγραμματίσει στις 18:00 το απόγευμα η Χρυσή Αυγή να διανείμει τρόφιμα «μόνο για Ελληνες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12.00 ώρα έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών».

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Καμίνης είχε αντιδράσει έντονα μετά την ανακοίνωση της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής, ενώ και ο κ. Δένδιας την είχε χαρακτηρίσει προσβλητική και προσχηματική, καθώς σήμερα είναι η επέτειος της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ