Δεκάδες επώνυμοι στο πάρτι του Ηλία Ψινάκη- Guest star η 80χρονη Μαίρη Χρονοπούλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Δεκάδες επώνυμοι στο πάρτι του Ηλία Ψινάκη- Guest star η 80χρονη Μαίρη Χρονοπούλου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάρτι στο Prive House του Island στην Βάρκιζα οργάνωσε ο Ηλίας Ψινάκης. Εκεί που, μαζί με την ονομαστική του εορτή, γιόρτασε και τα 80α γενέθλια της Μαίρης Χρονοπούλου.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα στο πάρτι του Ηλία Ψινάκη όταν η εμφανώς συγκινημένη Μαίρη Χρονοπούλου έσβησε τα κεράκια της τούρτας που ετοίμασαν προς τιμήν της.

Στην λαμπερή αυτή εκδήλωση έδωσαν το παρών εκλεκτοί καλεσμένοι από τον χώρο της τηλεόρασης (Ελεονώρα Μελέτη, Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Γκαγκάκη, Κωσταντίνα Σπυροπούλου), του τραγουδιού (Νίνο, Κώστας Μαρτάκης), της υποκριτικής (Γιώργος Καμπουτζίδης, Νόνικα Γαληνέα, Μάρθα Καραγιάννη, Ζωή Λάσκαρη). Καθώς επίσης ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Κώστας Καίσαρης και η Μαριάννα Λάτση μαζί με τον Πάρι Κασιδόκωστα και την Εριέττα Κούρκουλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ