Το περιοδικό TIME αναζήτησε την Μόνικα Λεβίνσκι: Δείτε τι κάνει και πως είναι σήμερα - iefimerida.gr

Το περιοδικό TIME αναζήτησε την Μόνικα Λεβίνσκι: Δείτε τι κάνει και πως είναι σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φήμη της εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο μετά την περιπέτεια που είχε με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, περιπέτεια η οποία παρολίγον να του στοιχίσει τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ. Το περιοδικό Time, έψαξε και βρήκε τι απέγινε η Μόνικα Λεβίνσκι, γνωστή και ως «η γυναίκα με το μπλε φόρεμα», η οποία «ταρακούνησε» τις ΗΠΑ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μετά το ερωτικό σκάνδαλο με τον Μπιλ Κλίντον, η Μόνικα Λεβίνσκι βρήκε ανοιχτές πόρτες σε όλα τα ΜΜΕ του κόσμου, τα οποία φυσικά δεν θα έχαναν ευκαιρία να «ξεψαχνίσουν» την γυναίκα η οποία ήταν «κοντά» σχεδόν όσο κανείς στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Τον Μάρτιο του 1999, η Λεβίνσκι «έσπασε» όλα τα ρεκόρ, καθώς 70 εκατομμύρια τηλεθεατές την είδαν να ζητά συγγνώμη από την οικογένεια Κλίντον και τον αμερικανικό λαό στην εκπομπή της Μπάρμπαρα Γουόλτερς στο ABC. Την ίδια περίοδο, δημοσιεύεται και η αυτοβιογραφία της «Monica's Story», η οποία αφηγείται όλη την ιστορία της, από τα ταραγμένα παιδικά της χρόνια, μέχρι την είσοδο της στον Λευκό Οίκο. Το βιβλίο έφτασε κατευθείαν στην κορυφή των μπεστ σέλερ των New York Times.

Η Λεβίνσκι, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα της όσο ήταν στα «πάνω» της και γι αυτό τον Σεπτέμβριο του 1999, άρχισε να πουλά τσάντες με το όνομα της από το -κλειστό πλέον- site, TheREALMonicainc.com. Η δουλειά με τις τσάντες πήγε συμπαθητικά, ωστόσο το 2004 η Λεβίνσκι «κατέβασε» το site και σταμάτησε να πουλά τις τσάντες με το όνομα της με ένα απλό μήνυμα στο Διαδίκτυο: «Οι τσάντες με βοήθησαν να αντέξω σε μια σχεδόν αβάσταχτη περίοδο της ζωής μου».

Τον Ιανουάριο του 2000, η Λεβίνσκι «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά σε ένα διαφημιστικό για την εταιρεία της Jenny Craig, όπου έπρεπε να χάσει συγκεκριμένο αριθμό κιλών μέσα σε μερικούς μήνες. Αν και στην αρχή ξεκίνησε καλά, η εταιρεία απέσυρε τις εταιρίες από την τηλεόραση λόγω των κριτικών και των αντιδράσεων. Η Λεβίνσκι, η οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο ενός εκατ. δολαρίων, τελικά αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με 300.000 δολάρια.

Τον Απρίλιο του 2003, η Λεβίνσκι επανήλθε σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, με το ριάλιτι σόου Mr. Personality, όπου θα βοηθούσε ανύπαντρες γυναίκες να διαλέξουν το σύζυγο τους βάση της προσωπικότητας και όχι της εμφάνισης, για λογαριασμό του καναλιού Fox. Αν και η πρεμιέρα ήταν δυναμική, με 12 εκατ. τηλεθεατές να παρακολουθούν το πρόγραμμα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και μετά από πέντε επεισόδια το ριάλιτι «κόπηκε».

Αφού δοκίμασε μια καριέρα στα ΜΜΕ και είδε ότι δεν της βγαίνει, η Λεβίνσκι αποφάσισε να ασχοληθεί με την μόρφωση της και το 2006 αποφοίτησε από το London School of Economics με master στην Κοινωνική Ψυχολογία.

Από το 2006 μέχρι και σήμερα, η 40χρονη πλέον Λεβίνσκι ζει την καθημερινότητα ενός «νορμάλ πολίτη». Προσπαθεί να αποφύγει την δημοσιότητα και δεν επιθυμεί να παραχωρήσει άλλες συνεντεύξεις. Ωστόσο, τo New York Post, δημοσίευσε πέρυσι, ότι η Μόνικα Λεβίνσκι «έκλεισε» ένα deal 12 εκατ. δολαρίων προκειμένου να περιγράψει όλες τις «πιπεράτες» συναντήσεις της με τον πρόεδρο Κλίντον.

Η Μόνικα τον Μάρτιο 2013 σε εστιατόριο του Λονδίνου, όπως την παρουσιάζει το ΤΙΜΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ