Η Μαστροκώστα με μαγιό-Ποιο είναι το ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής της [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μαστροκώστα με μαγιό-Ποιο είναι το ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξαιρετική φυσική κατάσταση βρίσκεται η Γωγώ Μαστροκώστα, όπως αποδεικνύει η νέα φωτογράφηση της για εβδομαδιαίο περιοδικό.

Τακτική γυμναστική σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή είναι το μυστικό της δημοφιλούς γυμνάστριας (και νυν σχεδιάστριας μόδας) για το πως διατηρεί την φόρμα της.

Συγκεκριμένα η Γωγώ, όπως δήλωσε στο Εγώ Weekly, αποφεύγει τους υδατάνθρακες, τα τηγανητά και τα αλκοολούχα ποτά με ζάχαρη και προτιμά φρούτα, ψάρια, θαλασσινά, λευκό κρέας στις πράσινες σαλάτες και μαύρη σοκολάτα.

Η μέρα της ξεκινάει με ένα τόστ με γαλοπούλα και ένα ποτήρι φυσικό χυμό ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και δημητριακά ολικής άλεσης. Για σνακ τρώει μια μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης ή μια χούφτα ανάλατα αμύγδαλα. Το μεσημέρι προτιμά λευκό ψάρι ψητό ή στήθος κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα ή τόνο με ψητά λαχανικά. Το απογευματινό της σνακ αποτελεί ένα φρούτο εποχής και το βραδινό περιλαμβάνει σαλάτα ρόκα με σολομό και μια κουταλιά ελαιόλαδο ή το μεσημεριανό σε μικρή ποσότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γωγώ Μαστροκώστα ΕΓΩ Weekly yupiii
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ