Oργισμένη απάντηση Αδωνι σε πρωτοσέλιδο που παρουσιάζει την Ευγενία να επιθεωρεί νοσοκομείο [εικόνα] - iefimerida.gr

Oργισμένη απάντηση Αδωνι σε πρωτοσέλιδο που παρουσιάζει την Ευγενία να επιθεωρεί νοσοκομείο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με θυμό απάντησε ο Αδωνις Γεωργιάδης σε ερώτηση του δημοσιογράφου πρωινής εκπομπής που του ζήτησε να τοποθετηθεί στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Η Ελλάδα αύριο» με τίτλο «Η "επιθεωρητής" κυρία Ευγενία Μανωλίδου Γεωργιάδη.

Oργισμένη απάντηση Αδωνι σε πρωτοσέλιδο που παρουσιάζει την Ευγενία να επιθεωρεί νοσοκομείο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Οταν λοιπόν ο Δημήτρης Οικονόμου ζήτησε από τον Αδωνι Γεωργιάδη - που είχε κάνει τηλεφωνική παρέμβαση για θέματα του υπουργείου του – να σχολιάσει το πρωτοσέλιδο, ο υπουργός ακούστηκε οργισμένος να μιλάει για αστειότητες. Αναρωτήθηκε μάλιστα αν είναι ... σοβαρός ο δημοσιογράφος που του θέτει την ερώτηση. Πρόσθεσε πως η συζυγός του βρέθηκε στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί φίλη της που νοσηλευόταν και εκεί την σταμάτησε κόσμος και άρχισε να της μιλάει. «Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα καθήκοντά μου» δήλωσε για την Ευγενία Μανωλίδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ