Καβγάς Ζαρούλια-Δραγασάκη στη Βουλή για τα συσσίτια του μίσους της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Καβγάς Ζαρούλια-Δραγασάκη στη Βουλή για τα συσσίτια του μίσους της Χρυσής Αυγής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικράτησε νωρίτερα στη Βουλή όταν η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια ανέβηκε στο βήμα του ομιλητή και προχώρησε σε καταγγελίες με αφορμή το γεγονός ότι νωρίτερα, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης είχε χαρακτηρίσει παράνομη τη διανομή τροφίμων που έχει προγραμματίσει για Τετάρτη στην Πλατεία Αττικής η Χρυσή Αυγή.

«Καταγγέλω τον παράνομα εκλεγμένο δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, τον αποτυχημένο υπουργό Προστασίας του Πολίτη ή σωστότερα του λαθρομετανάστη, Νίκο Δένδια, τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι καταπατούν το Σύνταγμα εκδίδοντας παράνομες αποφάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Ζαρούλια από το βήμα του ομιλητή και πρόσθεσε «Εμποδίζουν ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα να ασκήσει το κοινωνικό του έργο όπως είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο».

«Θα διανείμουμε φρούτα, ζυμαρικά, κρέας και ρουχισμό μόνο σε Έλληνες», είπε στη συνέχεια η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μια φράση που προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της βουλής Γιάννη Δραγασάκη.

«Αυτό το 'μόνο σε Έλληνες' μπορούσατε να το πείτε εκτός κοινοβουλίου», τόνισε ο κ. Δραγασάκης. «Σας ενοχλεί ε;» του απάντησε η Ελένη Ζαρούλια, ενώ ο αντιπρόεδρος της Βουλής συνέχισε λέγοντας: «Το Σύνταγμα στο οποίο έχετε ορκιστεί λέει ότι δεν υπάρχουν σε αυτή τη χώρα διακρίσεις. Αυτά που λέτε παραβιάζουν ευθέως το Σύνταγμα».

Η σύζυγος του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής απάντησε στον αντιπρόεδρος της Βουλής τσιρίζοντας πως δεν γίνεται καμία παραβίαση. «Καμία παραβίαση. Να μου δείξετε που το λέει. Φέρτε μου το νόμο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε στον ίδιο τόνο: «Εσείς είστε παράνομοι. Όχι εμείς. Εχουμε δικαίωμα να διανείμουμε τα τρόφιμα όπου θέλουμε. Δεν είμαστε κλέφτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ