Η καλλονή μελαχρινή σύζυγος του πρωταθλητή Σπύρου Γιαννιώτη που πουλάει «παντο-φλίτσες» στο Διαδίκτυο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η καλλονή μελαχρινή σύζυγος του πρωταθλητή Σπύρου Γιαννιώτη που πουλάει «παντο-φλίτσες» στο Διαδίκτυο [εικόνες]

Η καλλονή μελαχρινή σύζυγος του πρωταθλητή Σπύρου Γιαννιώτη που πουλάει πανοφλίτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O περίπτωση του παγκόσμιου πρωταθλητή κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης επιβεβαιώνει πλήρως το ρητό «πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα». Εν προκειμένω, η επί οκτώ χρόνια σύντροφος και επί ένα χρόνο σύζυγος του αθλητή είναι και καλλονή.

Η Ισμήνη Καλαντζή σύμφωνα με το pamesports.gr γνώρισε τον Σπύρο ένα βράδυ του 2005 στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν τότε ο Γιώργος Μαζωνάκης και στο οποίο είχε βρεθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής παρέα με άλλους συναθλητές τους να για να γιορτάσουν μια επιτυχία τους. Κατά τύχη, στην ίδια παρέα βρέθηκε και η σημερινή σύζυγος του Γιαννιώτη. Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι και το ειδύλλιο τους είχε ευτυχή κατάληξη, αφού το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το Σεπτέμβριο του 2012.

Απόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου η Ισμήνη μοιράζει το χρόνο της στο σπίτι της, το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του πρωταθλητή αλλά και της δική της διαδικτυακή επιχείρηση που δημιούργησε πρόσφατα: Φτιάχνει «παντο-φλίτσες & άλλα μπιχλιμπιδάκια», όπως η ίδια αναφέρει στη σχετική ιστοσελίδα.

Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, όπως είναι φυσικό, παρατάει τα πάντα για να βρεθεί στο πλευρό του συζύγου της...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ