Υπέγραψε στην Ουντινέζε ο Καρνέζης – Πάει δανεικός στη Γρανάδα - iefimerida.gr

Υπέγραψε στην Ουντινέζε ο Καρνέζης – Πάει δανεικός στη Γρανάδα

Υπέγραψε στην Ουντινέζε ο Καρνέζης – Πάει δανεικός στη Γρανάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του έκανε ο Ορέστης Καρνέζης που ταξίδεψε στην γειτονική Ιταλία και αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Ουντινέζε. Ωστόσο, η επόμενη ομάδα του διεθνούς «πορτιέρο» δεν θα είναι η ομάδα του Ούντινε, αλλά η Γρανάδα.

Ο Καρνέζης δεν θα είναι ο πρώτος που θα κάνει το δρομολόγιο Ούντινε – Γρανάδα καθώς οι ομάδες των δύο αυτών πόλεων έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη και δεν είναι λίγοι οι παίκτες που «δοκιμάζονται» το πρώτο καιρό στην ομάδα της Ισπανίας, πριν αγωνιστούν στην Ουντινέζε.

Ετσι ο Καρνέζης θα έχει την ευκαιρία να «πείσει» με τις φετινές του εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα τους Ιταλούς και του χρόνου να επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει και να διεκδικήσει θέση βασικού.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας εντός της εβδομάδας αναμένεται να ταξιδέψει στην Ισπανία και να ενσωματωθεί στην καινούργια του ομάδα.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του 800.000 ευρώ, ένα ποσό που δώσει μια οικονομική ανάσα σε μια περίοδο που ο σύλλογος χρειάζεται μετεγγραφές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ