ΗONDA MEAN MOWER: Το πιο γρήγορο και θορυβώδες χλοοκοπτικό του κόσμου - iefimerida.gr

ΗONDA MEAN MOWER: Το πιο γρήγορο και θορυβώδες χλοοκοπτικό του κόσμου

Το πιο γρήγορο και θορυβώδες χλοοκοπτικό του κόσμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Άγγλοι σε σχέση με τα μηχανοκίνητα την έχουν την τρέλα τους –επιτηδευμένη ή μη είναι μια άλλη υπόθεση. Έτσι όταν η Honda στη Μεγάλη Βρετανία χρειάστηκε για διαφημιστικούς λόγους ένα ειδικό χλοοκοπτικό απευθύνθηκε στην Team Dynamics, την εταιρεία που την εκπροσωπεί στο BTCC, το βρετανικό πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού. Οι άνθρωποι της τελευταίας πήραν ένα συμβατικό τρακτεράκι και δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Ακόμα και η εμφάνισή του που δείχνει ίδια και απαράλλαχτη είναι διαφορετική, καθώς είναι από φάιμπεργκλας. Κάτω από αυτήν υπάρχει ένα αγωνιστικού τύπου πλαίσιο και ένας κινητήρας 109 ίππων από τη χιλιάρα μοτοσυκλέτα VTR 1000 F της Honda, ενώ εκεί που κανονικά υπάρχει ο σάκος συλλογής του κομμένου γκαζόν βρίσκονται ψυγεία νερού και λαδιού, καθώς και το ρεζερβουάρ βενζίνης. Αντίστοιχα οι τροχοί και οι αναρτήσεις προέρχονται από τα ATV (γουρούνες) της εταιρείας.

Έτσι λοιπόν το Honda Mean Mower των φωτογραφιών μας μπορεί να δείχνει σαν ένα αθώο χλοοκοπτικό τρακτεράκι, όμως κάθε άλλο παρά αυτό είναι. Εξακολουθεί να κουρεύει το γκαζόν, με τη βοήθεια ηλεκροκινητήρων, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να κινηθεί –θεωρητικά, γιατί μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει τολμήσει να ξεπεράσει τα 160- με 210 χλμ./ ώρα. Παράλληλα κάνει ανά πάσα στιγμή αισθητή την παρουσία του, καθώς ο θόρυβος που συνοδεύει τη λειτουργία του είναι 130 dB, δηλαδή επιπέδου μαχητικού τζετ που απογειώνεται από αεροπλανοφόρο με την μετάκαυση σε λειτουργία.

ΗONDA MEAN MOWER: Το πιο γρήγορο και θορυβώδες χλοοκοπτικό του κόσμου | iefimerida.gr 0
ΗONDA MEAN MOWER: Το πιο γρήγορο και θορυβώδες χλοοκοπτικό του κόσμου | iefimerida.gr 1
ΗONDA MEAN MOWER: Το πιο γρήγορο και θορυβώδες χλοοκοπτικό του κόσμου | iefimerida.gr 2
ΗONDA MEAN MOWER: Το πιο γρήγορο και θορυβώδες χλοοκοπτικό του κόσμου | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗONDA τρακτεράκι MEAN MOWER
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ