Ξεπουλάνε στη Βρετανία σουβενίρ και βασιλικά ζιπουνάκια - Αναμένεται τζίρος 300 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Ξεπουλάνε στη Βρετανία σουβενίρ και βασιλικά ζιπουνάκια - Αναμένεται τζίρος 300 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί βρίσκουν «γραφική» την φρενίτιδα για τα βασιλικά γεννητούρια. Αλλοι βλέπουν πολλές στερλίνες πίσω από το γεγονός...

Σύμφωνα με στοιχεία του Eurοnews, τα έσοδα που συνδέονται με το γεγονός της γέννησης από την Κέιτ Μίντλετον του τρίτου διαδόχου του βρετανικού θρόνου, υπολογίζεται πως θα ξεπεράσουν τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Μόνο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ο τζίρος αναμένεται να φτάσει τα 283 εκατομμύρια ευρώ, 182 από τα οποία θα προέλθουν από τις πωλήσεις δώρων και σουβενίρ, 72 εκατομμύρια από σαμπάνιες και λοιπά αλκοολούχα ποτά και 29 από τα εορταστικά γεύματα.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι όλες οι βρετανικές εταιρείες έχουν γεμίσει τα ράφια με συλλογές αφιερωμένες στο βασιλικό μωρό. Μερικά από τα πιο δημοφιλή δώρα για τις μέλλουσες μητέρες είναι η πυτζάμα – στολή της Βασιλικής Φρουράς και η υφασμάτινη πάνα με το βασιλικό στέμμα, που κοστίζει 27 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ