«Σφίγγει ο κλοιός» γύρω από τον Ιλίρ Κούπα- Βρίσκεται εγκλωβισμένος σε χαράδρα - iefimerida.gr

«Σφίγγει ο κλοιός» γύρω από τον Ιλίρ Κούπα- Βρίσκεται εγκλωβισμένος σε χαράδρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Στενεύουν» τα περιθώρια για τον Αλβανό κακοποιό Ιλίρ Κούπα ο οποίος διέφυγε μετά τη συμπλοκή με την αστυνομία όπου σκοτώθηκε ο αρχηγός της συμμορίας των δραπετών των φυλακών Τρικάλων Μάριο Κόλα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του iefimerida.gr, ο Κούπα εκτιμάται πως είναι κρυμμένος σε χαράδρα κοντά στο σημείο όπου δόθηκε η μάχη με τους αστυνομικούς και δεν μπορεί να μετακινηθεί καθώς βρίσκεται περικυκλωμένος. Παράλληλα ο Αλβανός εγκληματίας δεν μπορεί να βγει και να αναζητήσει καταφύγιο, ενώ εκτιμάται πως είναι οπλισμένος αλλά χωρίς τρόφιμα και εφόδια.

Οι άνδρες των ΕΚΑΜ, «σαρώνουν» την ευρύτερη ορεινή περιοχή της Θεσπρωτίας και των Ιωαννίνων και ερευνούν τα μονοπάτια που χρησιμοποιούν οι λαθρέμποροι, ακόμη και σπηλιές προκειμένου να εντοπίσουν τον σκληρό κακοποιό, ενώ χρησιμοποιούνται και θερμικές κάμερες.

Τέλος, οι αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι ο Κούπα δύσκολα θα καταθέσει τα όπλα, εκτός και εάν τελικά «λυγίσει» από την πείνα, καθώς πρόκειται για έναν κακοποιό ο οποίος μαζί με τον Μάριο Κόλα δεν δίσταζαν να σκοτώσουν προκειμένου να παραμείνουν ασύλληπτοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ