«Αγαπητή Prudence, η φίλη μου αρέσκεται να με βρίζει άσχημα κατά τη διάρκεια του σεξ. Τι να κάνω;» - iefimerida.gr

«Αγαπητή Prudence, η φίλη μου αρέσκεται να με βρίζει άσχημα κατά τη διάρκεια του σεξ. Τι να κάνω;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπογράφει με το ψευδώνυμο «Prudence», επί το ελληνικότερον «Σωφροσύνη», και διατηρεί στήλη συμβούλου σχέσεων στο δημοφιλές αμερικανικό περιοδικό Slate με τον απλό τίτλο «Dear Prudence», δηλαδή «Αγαπητή Σωφροσύνη».

Αποστολή της να λύσει το συναισθηματικό κουβάρι των αναγνωστών του περιοδικού, όσο είναι δυνατόν κάτι τέτοιο, μέσα από σύντομες συνεδρίες μέσω LiveChat, οι οποίες εν συνεχεία καταγράφονται υπό μορφή κειμένου στην ιστοσελίδα του περιοδικού.

Το πραγματικό όνομά της είναι Emily Yoffe και οι περιπτώσεις που εκτίθενται στη σελίδα της στο περιοδικό Slate (www.slate.com) μπορούν να διαβαστούν ως αυτόνομες νουβέλες.

Μπορείτε μάλιστα να τις τυπώσετε και να τις πάρετε μαζί σας στην παραλία αντί για οποιοδήποτε άλλο ανάγνωσμα, καθώς οι περισσότερες είναι τόσο εξωφρενικές που αναρωτιέσαι αν πρόκειται για πραγματικότητα ή μυθοπλασία.

Προβλήματα σεξουαλικά πάσης φύσεως και εν γένει σχέσεων καταγράφονται, αναλύονται και προσφέρονται στο «πιάτο σας», έτοιμα προς κατανάλωση, ένα ριάλιτι ανάγνωσμα.

Αξίζει να το διαβάσεις...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ