Αμακιγιάριστη, τσίτσιδη και με τα πόδια ανοιχτά ποζάρει η Λέιντι Γκάγκα [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Αμακιγιάριστη, τσίτσιδη και με τα πόδια ανοιχτά ποζάρει η Λέιντι Γκάγκα [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο προκλητική φωτογράφηση της καριέρας της επέλεξε να κάνει η Λέιντι Γκάγκα για το εξώφυλλο του περιοδικού V Magazine στα πλαίσια του promotion του νέου της άλμπουμ με τίτλο Αrtpop.

Θραύση έχει προκαλέσει η πρώτη λήψη από την φωτογράφηση της Λέιντι Γκάγκα στο V που πόσταραν οι Ίνεζ Βαν Λαμσγουίρντ & Βινούντ Μάταντιν (σ.σ. το ολλανδικό δίδυμο φωτογράφων) στο twitter τους.

Εκεί που η πολυπλατινένια σταρ κάθεται γυμνή σε ένα σκαμπό, με το ένα χέρι στο στήθος της και το άλλο στα γενετικά της όργανα.

Το συγκεκριμένο τεύχος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, με στόχο να προμοτάρει άλμπουμ το οποίο προσεχώς κυκλοφορεί.

Στα πλαίσια του ίδιου promotion η Ιταλοαμερικανίδα σταρ κυκλοφόρησε και ένα teaser βίντεο που την δείχνει να γλείφει ένα μεταλλικό χέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λέιντι Γκάγκα V ArtPop
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ