Γέννησε η Κέιτ Μίντλετον - Εφερε στον κόσμο τον τρίτο διάδοχο του βρετανικού θρόνου - iefimerida.gr

Γέννησε η Κέιτ Μίντλετον - Εφερε στον κόσμο τον τρίτο διάδοχο του βρετανικού θρόνου

Γέννησε η Κέιτ Μίντλετον - Εφερε στον κόσμο τον τρίτο διάδοχο του βρετανικού θρό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,8 κιλών έφερε στον κόσμο το απόγευμα της Δευτέρας η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, η οποία είχε εισαχθεί το πρωί της ίδιας ημέρας στο μαιευτήριο.

Μετά τη γέννηση του βασιλικού βρέφους ένας αγγελιοφόρος μετέφερε την πληροφορία για το φύλο του μωρού και την ώρα της γέννησής του (18:24), ενώ αργότερα οι πληροφορίες αναρτήθηκαν σε ειδική προθήκη στην είσοδο του Μπάνκιχγαμ.

Ευτυχισμένος τόσο ο ίδιος όσο και η Κέιτ, για τη γέννηση το γιου τους, δήλωσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση ότι η σύζυγός του, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Γουίλιαμ: Δεν θα μπορούσαμε νε είμαστε πιο ευτυχισμένοι

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι», είπε ο Ουίλιαμ, ο οποίος ήταν στο πλάι της Κέιτ κατά τη διάρκεια του τοκετού και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παλατιού θα περάσει τη νύχτα μαζί με τη σύζυγό του στο μαιευτήριο.

Ευτυχής για τη γέννηση του πρίγκιπα δήλωσε η βασίλισσα Ελισάβετ Β' και το στενό περιβάλλον της.

Κάρολος: Νιώθω άπειρα ευτυχής

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Κάρολος δήλωσε, από την πλευρά του, ότι νοιώθει άπειρα ευτυχής με τον ερχομό του πρώτου εγγονού του και πρόσθεσε ότι η σύζυγός του συμμερίζεται την προσωπική του ευτυχία. «Το να γίνεσαι παππούς αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή στο βίο, όπως αναρίθμητοι καλοί μου φίλοι μού είπαν τους μήνες, που προηγήθηκαν, δηλώνω κατά συνέπειαν άπειρα ευτυχής και υπερήφανος, ταυτοχρόνως, που γίνομαι πρώτη φορά παππούς, ανυπομονώντας να δω από κοντά για πρώτη φορά τον πρίγκιπα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ