Αποθέωση για Μελισσανίδη στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Αποθέωση για Μελισσανίδη στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο σημείο μηδέν αλλά οι άνθρωποι που έχουν βγει μπροστά δηλώνουν αποφασισμένοι να την επαναφέρουν στην κορυφή και ο κόσμος τους εμπιστεύεται.Αυτό αποδείχθηκε και τη Δευτέρα καθώς στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα ήταν περίπου 250 άτομα όταν έφτασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τον οποίο αποθέωσαν και ζήτησαν γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που υπήρχε τόσος κόσμος στο συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο, ενδεικτικό κι αυτού του τι κλίμα επικρατούσε στην Ένωση τις τελευταίες σεζόν...

Στις 18:00 άρχισε ο αγιασμός και μετά την ολοκλήρωση του άνοιξαν και οι πόρτες για να μπει ο κόσμος και να παρακολουθήσει την προπόνηση. Η προσέλευση συνεχίζεται και αυτή την ώρα κανονικά και οι συγκεντρωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ αυξάνονται συνεχώς, με τον Νίκο Γεωργέα να αποθεώνεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παίκτη, ακούγοντας και το γνωστό σύνθημα για τα φυτά στην Καλαμάτα.

Δέλλας: «Η ΑΕΚ εκεί που της αρμόζει»
Λίγο πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης, μετά το τέλος του αγιασμού, ο Τραϊανός Δέλλας έκανε δηλώσεις, λέγοντας πως «κάνουμε μια αρχή και τα αφήνουμε όλα πίσω. Για να ξαναφέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της πρέπει και εκεί που της αρμόζει. Έγιναν πολλά πέρυσι, αλλά νομίζω έχουμε συμφωνήσει όλοι ότι πρέπει να τα αφήσουμε πίσω για το καλό της ομάδας».

Υπό το βλέμμα του «Τίγρη»
Μετά τον αγιασμό και πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα γραφεία που υπάρχουν στα Σπάτα αλλά στη συνέχεια επέστρεψε για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας, με τον κόσμο να ξεσπάει και πάλι σε χειροκροτήματα και να ζητάει εκ νέου γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

«Διπλός» Μπρέσεβιτς
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Δέλλας χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες για το πρώτο οικογενειακό διπλό και τη διαφορά έκανε ο Μπρέσεβιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη με 2-1. Για τον... αντίπαλο είχε σκοράρει ο Παυλής.

Στα Σπάτα και ο Νεστορίδης
Την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν παρακολουθεί και ο Κώστας Νεστορίδης, που καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς της Ένωσης.

Υπόκλιση στον κόσμο!
Στο τέλος της προπόνησης, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές υποκλίθηκαν στους περισσότερους από 1.000 οπαδούς της ΑΕΚ που βρέθηκαν στα Σπάτα, δημιουργώντας πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και δείχνοντας σε όλους στην ομάδα ότι θα είναι συνεχώς δίπλα τους σε αυτή την... περιπέτεια που αρχίζει ως την μεγάλη επιστροφή!

πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ