«Χρυσός» ο Γιαννιώτης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου - iefimerida.gr

«Χρυσός» ο Γιαννιώτης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου

«Χρυσός» ο Γιαννιώτης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους κολυμβητές μακρινών αποστάσεων και φροντίζει να το αποδεικνύει όσο πιο συχνά μπορεί. Ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα δέκα χιλιόμετρα ανοικτής θαλάσσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βαρκελώνης.

Με αυτό το τρόπο, έκανε το «δύο στα δύο» μετά από το χρυσό μετάλλιο του 2011 στη Σαγκάη και ταυτόχρονα πήρε μια γλυκιά εκδίκηση από τους αντιπάλους του, που του στέρησαν το μετάλλιο στους περσινούς Ολυμπιακούς αγώνες.

Αν και η «κούρσα» άρχισε μέτρια για το κολυμβητή του Ολυμπιακού, με άριστη τεχνική και υπό την καθοδήγηση του προπονητή και κουμπάρου του Νίκου Γέμελου σκαρφάλωσε σιγά-σιγά στην κεφαλή της κούρσας και φρόντισε να διατηρηθεί εκεί, αφήνοντας πίσω και τον χρυσό Ολυμπιονίκη Ουσάμα Μελούλι.

Ο ίσως καλύτερος Ελληνας κολυμβητής, τα τελευταία έξι χρόνια φιγουράρει ανελλιπώς στα βάθρα σχεδόν όλων των διεθνών πρωταθλημάτων. Ωστόσο, τα παγκόσμια πρωταθλήματα φαίνονται να είναι αυτά που τον «κεντρίζουν» παραπάνω, καθώς εκεί διατηρεί τα σκήπτρα του καλύτερου κολυμβητή μακρινών αποστάσεων από το 2011. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο 33χρονος έχει στη συλλογή του μετάλλια από όλα τα Παγκόσμια πρωταθλήματα από το 2007 και μετά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ