Τι έδειξε το κινητό του Κόλα -Ποιο ήταν το σχέδιο των αδίστακτων κακοποιών - iefimerida.gr

Τι έδειξε το κινητό του Κόλα -Ποιο ήταν το σχέδιο των αδίστακτων κακοποιών

Τι έδειξε το κινητό του Κόλα -Ποιο ήταν το σχέδιο των αδίστακτων κακοποιών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από τη μάχη που έδωσαν οι αστυνομικοί με τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων κατά τη διάρκεια της οποίας έπεσε νεκρός ο αρχηγός τους Μάριο Κόλα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αναζήτησαν στοιχεία για τις κινήσεις των κακοποιών προκειμένου να εντοπίσουν και τους άλλους δράστες.

Οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στον Κόλα το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο όλες αυτές τις ημέρες το αποσυναρμολογούσε. Εβγαζε την μπαταρία και την κάρτα sim ώστε να μην μπορούν οι αρχές να τον εντοπίσουν. Τώρα το τηλέφωνο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και γίνεται φύλλο και φτερό προκειμένου να δώσει νέα στοιχεία.

Ο Κόλα μαζί με τον Ιλιρ Κούπα, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει πήραν την απόφαση να βγουν από το σημείο που κρύβονταν, αφού θεώρησαν πως η πυκνή ομίχλη θα τους κάλυπτε. Το σχέδιο τους όπως φαίνεται δεν ήταν να πάνε στην Αλβανία αφού και εκεί ο Κόλα είχε ανοιχτούς λογαριασμούς και θα κινδύνευε η ζωή του. Οι δραπέτες ήθελαν να φτάσουν στη θάλασσα και με κάποιο σκάφος να κατέληγαν στο Κόσοβο, όπου ήδη βρίσκεται ο επίσης δραπέτης Φάτος Σούλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ