Επιτέλους την έπιασαν οι πόνοι την Κέιτ – Εισήχθη στο μαιευτήριο – Αρχίζει ο πριγκιπικός τοκετός - iefimerida.gr

Επιτέλους την έπιασαν οι πόνοι την Κέιτ – Εισήχθη στο μαιευτήριο – Αρχίζει ο πριγκιπικός τοκετός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πρώτα σημάδια τοκετού παρουσιάστηκαν και η Κέιτ Μίντλετον μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μεταδίδουν με επείγοντα τηλεγραφήματα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το CNN η στιγμή που όλη η Βρετανία – σχεδόν το διεθνές κοινό- περίμενε έχει ήδη αρχίσει και τα στοιχήματα για το φύλο το μωρού κορυφώνονται. Σύμφωνα με το ΒΒC, αξιωματούχοι του παλατιού αναφέρουν πως η Κέιτ έφτασε με αυτοκίνητο στο St. Mary's Hospital στο κέντρο του Λονδίνου γύρω στις 8 το πρωί ώρα Ελαδος. Η δούκισα του Cambridge θα γεννήσει στην ιδιωτική πτέρυγα Lindo Wing όπου εξάλλου και η Νταϊάνα είχε γεννήσει τον Ουίλιαμ. To ζευγάρι δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού, ενώ έχει επιλέξει να μην προχωρήσει σε καισαρική αλλά σε φυσιολογική γέννα.

Δίπλα της είναι συνεχώς ο Ουίλιαμ, αλλά όχι ο Χάρι όπως κάποιοι ανέφεραν, αφού βρίσκεται στη μονάδα της αεροπορίας όπου υπηρετεί (στα ελικόπτερα Απάτσι). Ο προσεχώς παπούς Κάρολος επισκέπτεται σήμερα το Μουσείο Σιδηροδρόμων στο Γιορκ και όταν τον προσέγγισαν οι δημοσιογράφοι για να μάθουν λεπτομέρειες για τον τοκετό δήλωσε «δεν έχω απολύτως κανένα νεότερο». Εντωμεταξύ συνέντευξη για το ερχομό του πριγκιπικού βρέφους έδωσε ο πρωθυπουργός Κάμερον λέγοντας πως όλη η Βρετανία ανυπομονεί και πως η γέννηση θα είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για τη χώρα.

Επιτέλους την έπιασαν οι πόνοι την Κέιτ – Εισήχθη στο μαιευτήριο – Αρχίζει ο πριγκιπικός τοκετός | iefimerida.gr 0

Εντωμεταξύ πλήθος τηλεοπτικών συνεργείων από ολόκληρο τον κόσμο έχει στρατοπεδεύσει έξω από το μαιευτήριο περιμένοντας να καταγράψει κάθε είδηση ή κινητικότητα.

Το μωρό θα είναι το τρίτο άτομο για τη διαδοχή στο θρόνο, μετά τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ. Της ιατρικής ομάδας ηγείται ο βασιλικός γυναικολόγος Dr. Marcus Setchell.

*Το iefimerida θα ενημερώνει συνεχώς για κάθε νέα εξέλιξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ