«Tο τέλος του γάμου μου ήταν ένας θάνατος», δηλώνει η Νίνα Λοτσάρη - iefimerida.gr

«Tο τέλος του γάμου μου ήταν ένας θάνατος», δηλώνει η Νίνα Λοτσάρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πως αντιμετώπισε το διαζύγιό της μίλησε η Νίνα Λοτσάρη σε περιοδικό εβδομαδιαίας εφημερίδας.

«Είναι πραγματικά ένας θάνατος. Τον βιώνεις κανονικά. Την οδύνη, το θυμό, τα πάντα. Με το χρόνο όμως, σιγά σιγά, όλα αλλάζουν, ηρεμούν». Αυτό δήλωσε για το τέλος του γάμου της από τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη η ταλαντούχα performer στο περιοδικό Like. Προσθέτοντας πως «Ήταν μια μεγάλη ανατροπή και για τους δυο» και πως «Δεν θεωρώ ότι είχα επαναπαυτεί. Άλλα έπαιξαν ρόλο στη δική μας περίπτωση. Πράγματα που είναι δικά μας, προσωπικά».

Όσον αφορά το αν σκέφτηκε τι θα έλεγε ο κόσμος, απαντά: «Ήμουν πάρα πολύ εγκλωβισμένη στο τι θα πει ο κόσμος. Με απασχολούσε πολύ γενικά στη ζωή μου. Ίσως γιατί είμαι από μια μικρότερη πόλη, όπως είναι η Πάτρα; Ίσως φταίει ο χαρακτήρας μου, που θέλω πάντα να φαίνομαι σωστή; Ερχόταν στο καμαρίνι μου ο κόσμος και μου έλεγε πόσο υπέροχη μαμά, σύζυγος και εργαζόμενη γυναίκα ήμουν. Μου έδειχναν ότι έχω την εικόνα της σούπερ γυναίκας. Φοβόμουν πολύ μήπως χάσει ο κόσμος την εικόνα αυτή που είχε για μένα. Δεν το ήθελα καθόλου. Με είχε στοιχειώσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ