Καλοκαιρινές εκπτώσεις από τις 15 Ιουλίου - iefimerida.gr

Καλοκαιρινές εκπτώσεις από τις 15 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκινούν από τις 15 Ιουλίου οι καλοκαιρινές εκπτώσεις, που αναμένεται να δώσουν μια ανάσα στην αγορά. Ήδη, λόγω της οικονομικής κρίσης, τα καταστήματα έχουν προχωρήσει σε σημαντικές προσφορές, ενώ οι έμποροι λένε ότι εκπτώσεις θα κινηθούν σε υψηλά ποσοστά, αφού θέλουν να περιορίσουν τις απώλειές τους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενημερώνει ότι οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω:

- Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (διαγεγραμμένης) και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική, σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά εκτίθενται.

- Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ανήκει στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης. Εάν αναγραφεί ποσοστό, πρέπει να προσδιορίζεται ότι πρόκειται για έκπτωση (π.χ. «30% έκπτωση»).

Επίσης, ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί τους επίδοξους καταναλωτές, πριν προχωρήσουν σε αγορές, να κάνουν έρευνα με γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων και την σχέση τελικής τιμής-έκπτωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ