Μέσω email στις 3 τα ξημερώματα άναψε η Τρόικα το «πράσινο φως» για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση - iefimerida.gr

Μέσω email στις 3 τα ξημερώματα άναψε η Τρόικα το «πράσινο φως» για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

Μέσω email στις 3 τα ξημερώματα άναψε η Τρόικα το «πράσινο φως» για τη μείωση το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με... ηλεκτρονικό τρόπο φαίνεται πως δόθηκε το τελικό «ok» από τους εκπροσώπους των δανειστών για να προχωρήσει η κυβέρνηση στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%.

Οπως αναφέρει ο «Τύπος της Κυριακής» ο Ματίας Μορς, που εκπροσωπεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ήταν εκείνος που έστειλε το τελικό email προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, αλλά και τον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Σταύρο Παπασταύρου.

Μάλιστα η εφημερίδα καταγράφει πως ο κ. Μορς είναι και «νυχτοπούλι» καθώς το email εστάλη λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σημειώνεται, επίσης, πως, ακόμη και την τελευταία στιγμή, στο κείμενό του ο εκπρόσωπος της ΕΕ δε έκρυβε την επιφυλακτικότητά του για την αποτελεσματικότητα του μέτρου, αλλά η συνεργασία με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τον ανάγκαζε να γνωμοδοτήσει θετικά για την εφαρμογή του μέτρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ