Ελεύθεροι αφέθηκαν ο τραγουδιστής των «Burzum» Βαργκ Βίκερνες και η γυναίκα του - iefimerida.gr

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο τραγουδιστής των «Burzum» Βαργκ Βίκερνες και η γυναίκα του

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο τραγουδιστής των «Burzum» Βαργκ Βίκερνες και η γυναίκα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο τραγουδιστής των Burzum Βαργκ Βίκερνες και η σύζυγός του Μαρί Κασέ, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα για «πιθανή προετοιμασία τρομοκρατικής ενέργειας»

Οπως αναφέρουν οι γαλλικές αρχές, η σύλληψη τους ήταν καθαράπροληπτική, λόγω του ύποπτου νεοναζιστικού παρελθόντος του Βίκερνες και των σχέσεων του με τον μακελάρη του Οσλο, ωστόσο «η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει συγκεκριμένα τρομοκρατικά σχέδια ή στόχους».

Βέβαια οι περιπέτειες για τον Νορβηγό τραγουδιστή της Μπλακ Μέταλ δε τελειώνουν εδώ, αφού ο Βίκερνες είναι υποχρεωμένος να παραστεί στο δικαστήριο σε μερικές εβδομάδες για παραβίαση νόμων κατά του ρατσισμού στη Γαλλία, κατηγορούμενος ότι έκανε ρατσιστικά σχόλια για τους Εβραίους και τους Μουσουλμάνους στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ