Δικαίωση για ΟΦΗ - iefimerida.gr

Δικαίωση για ΟΦΗ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά είχε δίκιο ο πρόεδρος του ΟΦΗ, που δήλωσε ότι ο Θεός είναι με τους «ομιλίτες». Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης της Football League για φέτος.

Το δικαστήριο παραδέχτηκε ότι η σύνθεση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης ήταν λανθασμένη και ειδικά με την συμμετοχή σε αυτή του κυρίου Μαϊλή. Με αυτή την απόφαση δημιουργείται πλέον δεδικασμένο και αυτό δίνει το δικαίωμα και στον Ηρακλή να ζητήσει επανεξέταση του φακέλου του.

Βέβαια το θέμα του Ηρακλή είναι πιο σύνθετο, μιας και εκτός από την υπόθεση αδειοδότησης τίθεται και θέμα πλαστογραφίας το οποίο πρέπει να εξεταστεί από τα αρμόδια όργανα.

Η απόφαση αυτή του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ ακυρώνει την επιτροπή εφέσεων και αναθέτει στο πρωτοβάθμιο όργανο να εξετάσει εκ νέου τον φάκελο του ΟΦΗ, χωρίς να λαμβάνει υπ' όψιν τα κριτήρια αδειοδότησης που ίσχυαν μέχρι τώρα.

Με αυτή την εξέλιξη, η Football League οφείλει να τροποποιήσει τις απαιτήσεις της και την προκήρυξη της εν' όψει του νέου πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα, η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός πλέον θα μπορέσουν να συμμετάσχουν κανονικά στους αγώνες διαβάθμισης. Αν και αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει να βρεθεί λύση. Ήδη η Δόξα Δράμας έχει διαμαρτυρηθεί ότι 18 συμβόλαια παικτών της έχουν λήξει και θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με την συμμετοχή της στα πλει οφ.

Αύριο θα αποσύρει και την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια ο ΟΦΗ, και έτσι θα «διαφυλαχτεί» το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου.... τρομάρα μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ