Κακή εμφάνιση, ήττα από την Ισπανία και αποκλεισμός για την Εθνική Νέων - iefimerida.gr

Κακή εμφάνιση, ήττα από την Ισπανία και αποκλεισμός για την Εθνική Νέων

Κακή εμφάνιση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά πως η Ισπανία είναι ο κακός μας δαίμονας στο μπάσκετ. Οι Ίβηρες με εκπληκτικά ποσοστά στα τρίποντα από την αρχή του αγώνα, πήραν από νωρίς το προβάδισμα. Η Ελλάδα βρισκόταν κοντά στο σκορ μέχρι το ημίχρονο, όμως από εκεί και πέρα οι Ισπανοί κυριάρχησαν απόλυτα και προκρίθηκαν στον ημιτελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Λετονία.

Η ομάδα του Κώστα Μίσσα αδίκησε τον εαυτό της μιας και έκανε το χειρότερο δυνατό παιχνίδι τη χειρότερη στιγμή στο Ευρωμπάσκετ. Αποτέλεσμα της κακής της εμφάνισης η ήττα με σκορ 82-60 και ο αποκλεισμός από τη διοργάνωση.

Κορυφαίοι για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν οι Λαρεντζάκης, Μποχωρίδης και Παπαπέτρου, ένω οι Φερνάντεθ και Ντίεθ έκαναν την περισσότερη «ζημιά» για τους «φούριας ρόχας».

Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική Νέων είναι το Μαυροβούνιο σε έναν αγώνα με λιγότερο ενδιαφέρον, καθώς θα κρίνει τις θέσεις 5-8.

Δεκάλεπτα: 16-20, 37-40, 45-62, 60-82

Ελλάδα (Μίσσας): Μποχωρίδης 13(1), Λαρεντζάκης 15(1), Παπαπέτρου 12(2), Καραμαλέγκος, Καλογιαννίδης 3, Σλαφτσάκης, Μήτσιαλος, Αντετοκούνμπο 5(1), Μελισσαράτος 2, Αγραβάνης 6, Καμπερίδης 4, Γόντικας.

Ισπανίας (Αλόνσο): Μότος, Άμπια, Βίβες 9(1), Φερνάντεθ 21(2), Σανθ, Κόντε, Κόστα, Ντίεθ 23(3), Μεντόρι, Σουάρεθ 14(4), Ολαιθόλα 4, Σάιθ 11.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ