«Πάρτε βιάγκρα» προτείνει ο Πούτιν σε όσους επικρίνουν τις αθλητικές επιτυχίες της Ρωσίας - iefimerida.gr

«Πάρτε βιάγκρα» προτείνει ο Πούτιν σε όσους επικρίνουν τις αθλητικές επιτυχίες της Ρωσίας

«Πάρτε βιάγκρα» προτείνει ο Πούτιν σε όσους επικρίνουν τις αθλητικές επιτυχίες τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος, πάντα απολαυστικός στις αντιδράσεις του, είχε μία κουβέντα να πει σε όσους επέκριναν τη χώρα του για την επιτυχία της στην πρόσφατη Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα. Η απάντησή του; «Πάρτε βιάγκρα!».

Στους αγώνες που ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Καζάν, η Ρωσία πήρε τα διπλάσια μετάλλια από τη δεύτερη καλύτερη χώρα. Ομως αρκετοί επέκριναν την επιλογή της διοργανώτριας να επιστρατεύσει επαγγελματίες αθλητές σε μία διοργάνωση που συνήθως αφορά ερασιτέχνες.

«Οταν έχουμε τέτοιες επιτυχίες, ο κόσμος οδύρεται πως κάτι δεν πάει καλά», είπε ο Πούτιν στη δεξίωση για τους αθλητές που πήραν μετάλλιο στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα. «Θα τους πρότεινα να αθληθούν. Κι αν έχουν πρόβλημα υγείας να πάνε σε έναν γιατρό. Ισως αν έπαιρναν βιάγκρα αυτό να τους βοηθούσε. Και η ζωή θα συνεχίσει», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

Η ομάδα της Ρωσίας, γεμάτη Ολυμπιονίκες και κορυφαίους αθλητές, πήρε τον απίστευτο αριθμό των 155 χρυσών μεταλλίων στη διοργάνωση. Κέρδισε ακόμη και το ράγκμπι σε άνδρες και γυναίκς, άγνωστο άθλημα για τη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ