Σοκ στην Μπαρτσελόνα - Αποχωρεί λόγω νέας υποτροπής στην υγεία του ο Τίτο Βιλανόβα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα αναμένεται να αποτελέσει ο Τίτο Βιλανόβα, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης και στέκεται εμπόδιο στη προπονητική του καριέρα.

Ενώ όλα έδειχναν ότι μετά την περιπέτεια του και τις θεραπείες που έκανε στις ΗΠΑ ο Βιλανόβα άρχιζε να ξεπερνά τον καρκίνο, η νέα υποτροπή της υγείας του δεν του αφήνει περιθώριο παραμονής στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Μια εξέλιξη που αποτελεί σοκ για την Μπαρτσελόνα που προσωρινά θα πορευτεί με τον Ζοάν Φρανσέσκ Φερέρ «Ρούμπι».

Το κακό είναι διπλό. Από τη μία η Μπαρτσελόνα που θα μπει σε διαδικασία εύρεσης καινούργιου προπονητή στα μέσα του καλοκαιριού κι από την άλλη ο Τίτο Βιλανόβα δίνει μάχη για τη ζωή του και αναγκάζεται να εγκαταλείψει νωρίς το όνειρο ζωής του, την καθοδήγηση της Μπαρτσελόνα.

Ο πρόεδρος της ομάδας Σάντρο Ροσέλ και ο εκτελεστικός διευθυντής, Άντονι Θουμπιθαρέτα κάλεσαν έκτακτη συνέντευξη Τύπου απόψε στις 22:30 προκειμένου να αναφερθούν εκτενώς στο ζήτημα που έχει προκύψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ