Nίκος Μπίστης κατά Τσίπρα και Παπούλια – Χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «ντεκόρ» - iefimerida.gr

Nίκος Μπίστης κατά Τσίπρα και Παπούλια – Χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «ντεκόρ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα σκληρός και ευθύς ο Νίκος Μπίστης με κείμενο που ανάρτησε στο facebook κάνει επίθεση στον Κάρολο Παπούλια, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Μανώλη Γλέζο με αφορμή τη συνάντησή τους στο προεδρικό μέγαρο την ώρα που στην Αθήνα ήταν ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Το μέλος της ΔΗΜΑΡ χαρακτήρισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «ντεκόρ» και χαρακτήρισε λάθος του Μανώλη Γλέζου τη σύνδεση της αντίστασης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Νίκου Μπίστη:

«Το εμπεδώσαμε από τα δελτία ειδήσεων: «την ώρα που η κυβέρνηση υποδεχόταν τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών κο Σόιμπλε, την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου περνούσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόμενος από τον Μανώλη Γλέζο» . Ο συμβολισμός που επιδίωκε ο Τσίπρας προφανής : την ώρα που η κυβέρνηση δέχεται τον εκπρόσωπο των τοκογλύφων δανειστών, τον Γερμανό που για μια μερίδα φανατισμένων συμπατριωτών μας εκπροσωπεί την συνέχεια του Γ' Ράιχ , εμείς η τότε αντίσταση (κλείνουμε λοιπόν το μάτι στους ανιστόρητους και ανεγκέφαλους) και η σημερινή κατά των μνημονίων, πάμε Προεδρία για να κάνουμε από εκεί αντίσταση, με χρήσιμο ντεκόρ τον κ. Παπούλια. Και για τον Μανώλη Γλέζο τα ξαναείπαμε. Είναι λάθος του να προσπαθεί να κοντύνει την Αντίσταση στις επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που δεν σκέφτηκε(;) να ορίσει την συνάντηση μια άλλη ημέρα, τι θέλει να μας πει; Ότι ασφυκτιά; Ότι κατά βάθος συμφωνεί με τους επισκέπτες του αλλά τι να κάνει και αυτός; Ότι και αν θέλει να μας πει διάλεξε λάθος τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ