Επίμονος οπαδός της Αρσεναλ κυνήγησε για 8 χλμ. το πούλμαν της ομάδας για να πάρει αυτόγραφο [βίντεο] - iefimerida.gr

Επίμονος οπαδός της Αρσεναλ κυνήγησε για 8 χλμ. το πούλμαν της ομάδας για να πάρει αυτόγραφο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο «αστέρι» βρήκε ο Αρσέν Βενγκέρ από εκεί που δεν το περίμενε. Εναν οπαδό της Αρσεναλ ο οποίος θα μπορούσε εύκολα να κοντράρει τους παίκτες του αγγλικού συλλόγου σε αντοχή, καθώς ακολούθησε για ώρα τρέχοντας το πούλμαν της ομάδας πριν πάρει τελικά αυτό που ήθελε. Αυτόγραφο!

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της περιοδείας που έκανε η Αρσεναλ στην Ασία. Στο Ανόι του Βιετνάμ λοιπόν, ένας οπαδός των «κανονιέρηδων» άρχισε να κυνηγά τρέχοντας το πούλμαν της ομάδας. Ηταν τέτοια η επιθυμία του για ένα αυτόγραφο, που το ακολούθησε για 8 χιλιόμετρα! Οταν οι παίκτες της Αρσεναλ διαπίστωσαν την επιμονή- και κυρίως την αντοχή του- άρχισαν να φωνάζουν γελώντας στον Βενγκέρ πως πρέπει να του κάνει ένα συμβόλαιο με την ομάδα.

Στο τέλος και αφού ο οπαδός είχε πάρει μέχρι και μηχανάκι όταν τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του, τελικά πραγματοποιήθηκε η επιθυμία του. Οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν από τον οδηγό του πούλμαν να σταματήσει και κάλεσαν τον Βιετναμέζο μέσα για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ