Τσίπρας: Δωράκι της κυβέρνησης στα ιδιωτικά κανάλια το κλείσιμο της ΕΡΤ - iefimerida.gr

Τσίπρας: Δωράκι της κυβέρνησης στα ιδιωτικά κανάλια το κλείσιμο της ΕΡΤ

Τσίπρας: Δωράκι της κυβέρνησης στα χρεοκοπημένα ιδιωτικά κανάλια το κλείσιμο της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δώρο» στα ιδιωτικά κανάλια χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας το κλείσιμο της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη σύσταση της ΝΕΡΙΤ που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν ένα δωράκι της κυβέρνησής σας στο σύστημα των ιδιωτικών πειρατικών ΜΜΕ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Την κλείσατε για να περάσει το μονοπώλιο της ενημέρωσης στα χρεοκοπημένα ιδιωτικά κανάλια».

Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει αν έχει συνυπολογίσει το κόστος από το κλείσιμο της ΕΡΤ, από τις ρήτρες συμβολαίων και τις πάσης φύσεως αποζημιώσεις, περιλαμβανομένων και αυτών που θα πρέπει να καταβληθούν στους εργαζόμενους, λέγοντας ότι η αναδιάρθρωση έπρεπε να γίνει με την ΕΡΤ εν λειτουργία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ