Οι νέες, ματωμένες φωτογραφίες του Τσαρνάεφ - Τις έδωσε αστυνομικός ως αντίδραση στο εξώφυλλο του Rolling Stone [εικόνες]

H Αμερική ασχολείται με το εξώφυλλο του Rolling Stone και τις αντιδράσεις για το αν ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ παρουσιάζεται ως σταρ. Την ίδια ώρα το περιοδικό Boston Globe δημοσιεύει καινούριες, ματωμένες φωτογραφίες του βομβιστή της Βοστώνης.

Ενδεικτικό της συζήτησης περί του επίμαχου εξώφυλλου του Rolling Stone αποτελεί το γεγονός πως ήδη τα σχόλια των αναγνωστών στην επίσημη σελίδα του περιοδικού στο Facebook έχουν ξεπεράσει τα 13.000.

Μέσα σε αυτό τον σάλο, δόθηκαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τη στιγμή που ο 19χρονος βγαίνει μέσα από το τελευταίο κρησφύγετο του, μια βάρκα στο πίσω μέρος κατοικίας στην πόλη Γουοτερτάουν, έχοντας νωρίτερα παραδοθεί σε πάνοπλους αστυνομικούς.

Οι φωτογραφίες ανήκουν στον αστυνομικό Σον Μέρφι, ο οποίος αποφάσισε να της δώσει στο Boston Magazine, επειδή ήθελε «να δείξει το αληθινό πρόσωπο της τρομοκρατίας». Τέθηκε, ωστόσο, δε διαθεσιμότητα, καθώς δεν είχε λάβει σχετική άδεια από την Αστυνομία της Μασαχουσέτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ