1.000.000 καταναλωτές σε διακανονισμό με τη ΔΕΗ - 430.000 στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο - iefimerida.gr

1.000.000 καταναλωτές σε διακανονισμό με τη ΔΕΗ - 430.000 στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επίπεδα ρεκόρ, άνω του 1.000.000, φτάνουν οι διακανονισμοί στους οποίους προχωρά η ΔΕΗ για την πληρωμή λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, χάρη στους οποίους εξασφαλίζεται απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση.

Περισσότερα από 430.000 νοικοκυριά δε, έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε η ΔΕΗ στη δημοσιότητα με αφορμή τις δηλώσεις του Συνήγορου του Καταναλωτή.

Από τον Μάρτιο του 2013 η ΔΕΗ αναπροσάρμοσε το μοντέλο των διακανονισμών στον νέο Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας που είναι ακόμα πιο φιλικός προς τους καταναλωτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, προβλέποντας δόσεις ακόμα και γι' αυτούς που διαπιστωμένα έχουν παραβιάσει τον μετρητή.

Στους ευάλωτους πελάτες, εξάλλου, στους οποίους περιλαμβάνονται οι 430.000 του ΚΟΤ δεν γίνεται πλέον, διακοπή ρεύματος λόγω χρέους όχι μόνον κατά τους επτά μήνες που προβλέπει ο νέος κώδικας, αλλά όλο τον χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ