Τι προτιμά να κάνει το 50% των ανδρών και το 60% των γυναικών αντί για σεξ - iefimerida.gr

Τι προτιμά να κάνει το 50% των ανδρών και το 60% των γυναικών αντί για σεξ

Τι θα προτιμούσε να κάνει το 50% των ανδρών και το 60% των γυναικών αντί για σεξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια τάση σχετικά με το σεξ αναδεικνύει πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ. Το ερωτήματα δεν επικεντρώνονταν γύρω από τις ερωτικές επαφές, αλλά γύρω από τα ποδήλατα, ωστόσο, τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας είναι ιδιαίτερα... ενδιαφέροντα.

Το περιοδικό «Bicycling Magazine» διεξήγαγε ένα γκάλοπ σχετικά με το το πόσο προτιμούν να κάνουν ποδήλατο οι άνθρωποι σε σχέση με άλλες δραστηριότητες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και το σεξ.

Οπως προέκυψε από τη σχετική έρευνα, έξι στις 10 γυναίκες και πέντε στους 10 άνδρες επιλέγουν να κάνουν ποδήλατο παρά σεξ.

Μάλιστα σε άλλη ερώτηση στην οποία καλούνταν υποθετικά να απαντήσουν, εάν για ένα μήνα έπρεπε να κόψουν σεξ ή ποδήλατο, στη συντριπτική πλειοψηφία απάντησαν ότι επιλέγουν να κόψουν το σεξ.

Φυσικά, δεν πρέπει να αγνοηθεί το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη έρευνα συμμετείχαν φανατικοί του ποδηλάτου, κάτι το οποίο μοιάζει να φαίνεται λογικό ότι η πλειοψηφία αυτών προτιμά τη σέλα του ποδηλάτου του παρά την αγκαλιά του συντρόφου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ