Περαιτέρω έρευνα για τα περιουσιακά στοιχεία του Πέτρου Δούκα - iefimerida.gr

Περαιτέρω έρευνα για τα περιουσιακά στοιχεία του Πέτρου Δούκα

Περαιτέρω έρευνα για τα περιουσιακά στοιχεία του Πέτρου Δούκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα συνεχιστεί η ανάκριση για την υπόθεση της δήλωσης του «πόθεν» έσχες» του Πέτρου Δούκα. Αυτό διέταξε με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών για την περίπτωση του πρώην υπουργού Οικονονικών.

Για αυτό το λόγο θα κληθεί ο πραγματογνώμονας της Βουλής, προκειμένου να εξηγήσει εάν τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Δούκα, τα οποία δεν δηλώθηκαν, δικαιολογούνται βάσει του «πόθεν έσχες» που είχε καταθέσει τα προηγούμενα χρόνια.

Η υπόθεση του πρώην υπουργού Οικονομικών έφθασε στη δικαιοσύνη καθώς η αρμόδια επιτροπή ελέγχου της Βουλής διαπίστωσε μείωση της περιουσίας του κ. Δούκα κατά 1 εκατομμύριο ευρώ από το 2009 μέχρι το 2010.

Ο ίδιος αρνείται ότι προέβη σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη υποστηρίζει πως το εν λόγω ποσό είχε μεταφερθεί από καταθετικό σε επενδυτικό λογαριασμό, κάτι που τονίζει ότι δικαιολογείται από τις προηγούμενες δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ