Λεμπρόν Τζέιμς και Σερένα Γουίλιαμς οι κορυφαίοι του 2013 [εικόνες] - iefimerida.gr

Λεμπρόν Τζέιμς και Σερένα Γουίλιαμς οι κορυφαίοι του 2013 [εικόνες]

Λεμπρόν Τζέιμς και Σερένα Γουίλιαμς οι καλύτεροι Αμερικάνοι αθλητές για το 2013
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μπασκετμπολίστας Λεμπρόν Τζέιμς και η τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς είναι οι καλύτεροι αθλητές των ΗΠΑ σύμφωνα με τα γνωστά βραβεία του ESPN.

Μάλιστα, ο χαρισματικός μπασκετμπολίστας δεν πήρε ένα, ούτε δύο αλλά τρία βραβεία από την αμερικανική εκδήλωση. Πέρα από το βραβείο του καλύτερου αθλητή, απέσπασε και τα βραβεία του καλύτερου παίκτη στο NBA και της καλύτερης απόδοσης σε επαγγελματικό πρωτάθλημα.

«Είναι τιμή για μένα διότι επικράτησα επί μεγάλων αθλητών. Νίκησα ακόμα και τον άνθρωπο-ψάρι» δήλωσε ο άσος των Μιάμι Χίτ.

Από τη μεριά της η Σερένα Γουίλιαμς έχει ένα λόγο παραπάνω να χαίρεται καθώς είναι η πρώτη τενίστρια που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο.

Οι δύο αθλητές όμως, δεν εντυπωσίασαν μόνο με τις εμφανίσεις τους στα γήπεδα αλλά και με την εμφάνιση στην εκδήλωση του ESPN.

Ο Λεμπρόν φόρεσε ένα κόκκινο σμόκιν με μαύρο πέτο και μαύρη γραβάτα που έκανε....μπαμ από χιλιόμετρα. Επίσης ανέβηκε για να παραλάβει το βραβείο του φορώντας γυαλιά ηλίου. Η Σερένα Γουίλιαμς από την άλλη, προτίμησε ένα εντυπωσιακό φούξια φόρεμα που τράβηξε όλα τα βλέμματα λόγω του πληθωρικού της μπούστου που ήταν έτοιμο να εκραγεί.

Λεμπρόν Τζέιμς και Σερένα Γουίλιαμς οι κορυφαίοι του 2013 [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Λεμπρόν Τζέιμς και Σερένα Γουίλιαμς οι κορυφαίοι του 2013 [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ