Ο Ροναλντίνιο θύμα... λιθοβολισμού [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ροναλντίνιο θύμα... λιθοβολισμού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τον Ροναλντίνιο καθώς στον πρώτο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες η Ατλέτικο Μινέιρο έχανε με 2-0 από την Ολίμπια. Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν ο βραζιλιάνος άσος πήγε να εκτελέσει το κόρνερ που είχε κερδίσει η ομάδα του, αντίκρισε δύο πέτρες να βρίσκονται στον αέρα με κατεύθυνση προς τα πάνω του.

Ο «Ρονι» έκπληκτος αλλά και τρομοκρατημένος αρχικά απομακρύνθηκε από τη γωνία του γηπέδου και στη συνέχεια μάζεψε τις πέτρες για να τις δείξει στον διαιτητή. Οι παίκτες τις Ολίμπια, φοβούμενοι μήπως τιμωρηθεί η ομάδα τους, προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τους θερμόαιμους και ανεγκέφαλους οπαδούς τους.

Κατά καιρούς έχουμε δει εκτοξεύσεις αντικειμένων σε διάφορα πρωταθλήματα. Ειδικά όσοι παρακολουθούν το ελληνικό πρωτάθλημα το έχουν... συνηθίσει. Ομως εμείς περιοριζόμαστε σε μπουκάλια και καφέδες. Αυτή η επίθεση ήταν κυριολεκτικά δολοφονική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ