Aναστέλεται ο αποκλεισμός της Φενέρμπαχτσε – Στο γκρουπ των «αδυνάτων» ο ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Aναστέλεται ο αποκλεισμός της Φενέρμπαχτσε – Στο γκρουπ των «αδυνάτων» ο ΠΑΟΚ

Aναστέλεται ο αποκλεισμός της Φενέρμπαχτσε – Στο γκρουπ των «αδυνάτων» ο ΠΑΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασχημα ήταν τα νέα που έφτασαν από τη Λωζάνη για τον ΠΑΟΚ. Οπως ανακοίνωσε το CAS, υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στην ΟΥΕΦΑ και τις τουρκικές ομάδες. Κάτι που σημαίνει πως ο η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπει στο γκρουπ των αδύναμων στην κλήρωση της Παρασκευής για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, η Φενερμπαχτσέ και η Μπεσίκτας θα μπουν κανονικά στην κλήρωση, καθώς συμφωνήθηκε να ανακληθεί η ποινή αποκλεισμού τους για δύο χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι τη στιγμή που θα εκδικαστούν οι υποθέσεις τους από το Αθλητικό δικαστήριο της Λωζάνης.

Με την είσοδο λοιπόν της Φενέρ στην κλήρωση, ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο γκρουπ των αδυνάτων. Κατά συνέπεια, θα κληθεί να αντιμετωπίσει για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League μία από τις Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόβεν, Φενέρμπαχτσε και Μέταλιστ, ενώ αποφεύγει τις Σάλμπουργκ, Νόρντζελαντ, Ζούλτε Βάρεγκεμ και Γκαρσχόπερς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ