Επιχειρηματίας καταγγέλει ως φοροφυγά την Εφη Θώδη διότι αρνήθηκε να κόψει τιμολόγιο - iefimerida.gr

Επιχειρηματίας καταγγέλει ως φοροφυγά την Εφη Θώδη διότι αρνήθηκε να κόψει τιμολόγιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προ λίγων ημερών η γνωστή τραγουδίστρια Εφη Θώδη έκανε... άνω κάτω το πανηγύρι στο Μεσοπόταμο Πρέβεζας, όταν σταμάτησε να τραγουδά και κατήγγειλε ότι έμεινε απλήρωτη, λίγο πριν αποχωρήσει άρον άρον από το χωριό του Δήμου Πάργας.

Μετά από τις δηλώσεις της τραγουδίστριας όλοι στράφηκαν ενάντια στο γνωστό επιχειρηματία που οργάνωσε το πανηγύρι και «άφησε απλήρωτους ακόμα και τους σερβιτόρους» όπως λεγόταν.

Ωστόσο, δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τον επιχειρηματία, ο οποίος δίνει μία πολύ διαφορετική τροπή στο θέμα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του : «Η κ. Θώδη πήρε μια προκαταβολή όταν κλείσαμε την συμφωνία και ήταν όλα πληρωμένα (ξενοδοχείο, φαγητό κλπ.), και πριν ανέβει να τραγουδήσει πήρε και το υπόλοιπο ποσό. Όταν τελείωσε το πρώτο πρόγραμμα της ζητήσαμε τιμολόγιο ή δελτίο παροχής υπηρεσιών και αρνήθηκε να μας δώσει.»

Οι δύο πλευρές είχαν έντονη αντιπαράθεση, η λύση δεν βρέθηκε και έτσι η Εφη Θώδη τα μάζεψε και έφυγε από το χωριό αφήνοντας το πανηγύρι στη μέση, φοβούμενη μήπως οι υπεύθυνοι της ζητήσουν πίσω τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει.

«Πρέπει να ντρέπεται η κυρία Θώδη. Την καλούμε δημόσια να πάρει πίσω αυτά που είπε.» δήλωσε ο εξοργισμένος επιχειρηματίας.

Κανείς δεν μπορεί γνωρίζει τι ακριβώς έγινε και υπήρξε αυτή η ένταση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πανηγύρια, ως γνωστόν, είναι το άντρο της παρανομίας και του «μαύρου» χρήματος καθώς ποτέ δεν υπάρχει έλεγχος.

Δείτε το βίντεο που καταγράφει την καταγγελία της γνωστής τραγουδίστριας :

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ