Νέα αδιανόητη πρόκληση Χρυσής Αυγής κατά ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με χυδαίες ύβρεις - iefimerida.gr

Νέα αδιανόητη πρόκληση Χρυσής Αυγής κατά ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με χυδαίες ύβρεις

Νέα αδιανόητη πρόκληση Χρυσής Αυγής κατά ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με χυδαίες ύβρεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο επεισόδιο είχε ως πρωταγωνιστές σήμερα στη Βουλή πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής που χρησιμοποιώντας αήθεις εκφράσεις και απειλές επιτέθηκαν λεκτικά κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν προηγουμένως προβεί σε καταγγελία για δράση βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος ανεβαίνοντας στο Βήμα της Βουλής κατήγγειλε ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα των γραφείων τους στο Κοινοβούλιο προκειμένου να εκφοβίσουν πολίτες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην αντιφασιστική εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί εκεί το καλοκαιρινό καμπ της Χρυσής Αυγής.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο Βήμα ανέβηκε ο επίσης βουλευτής Μεσσηνίας, της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης που ανέλαβε να απαντήσει στην καταγγελία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κουκουλοφόροι και δολοφόνοι που καίνε την Αθήνα και βρίσκεται πίσω από τον ιστότοπο Indymedia, ο οποίος και δημοσίευσε την καταγγελία του έκανε ο βουλευτής Πετράκος.

Και συνέχισε σε ένα απολύτως προκλητικό και υβριστικό κρεσέντο λεοντας: Εμείς δεν είμαστε η ελαφροδεξιούλα που νομίζετε. Είμαστε διαφορετικοί.

«Που ήταν η ΕΡΤ και ο κ. Πετράκος, όταν πέθαινε κόσμος επειδή δεν είχε να ζήσει; Ο κ. Πετράκος που φώναξε κάποτε στη Μεσσηνία το σύνθημα που είναι κρεμασμένο με πανό σήμερα στην ΕΡΤ, το «ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς». Και του είπα και εγώ τότε στο Βίτσι και στο Γράμμο σας βάλαμε στην άμμο».

Η αναφορά αυτή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής προκάλεσε σχόλιο από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ. «Είπατε κάτι κ. Διαμαντόπουλε;» ανέφερε ο κ. Κουκούτσης.

«Οτι άκουσες», του είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν άκουσα γι΄ αυτό ρωτάω. Θα μου τα πείτε έξω», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Τα επικριτικά σχόλια συνεχίστηκαν από τα έδρανα και σε αυτά ο κ. Κουκούτσης απάντησε: «ησυχία κομμουνιστές»!

Στο σχόλιο «ήσυχα κομμουνιστές» του βουλευτή της Χρυσής Αυγής αντέδρασε και ο Θανάσης Παφίλης. «Συγνώμη δεν μίλησα σ΄ εσάς. Σας τιμώ εσάς. Αυτοί δεν είναι κομμουνιστές είναι γιαλαντζί κομμουνιστές», επέμεινε ο κ. Κουκούτσης.

Και όταν από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε καμία απάντηση στην πρόκληση, σύσσωμοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής βγήκαν από την αίθουσα και άρχισαν να φωνάζουν αισχρά συνθήματα χαρακτηρίζοντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πουτ@ν@κι@, γ@μ@@λ@ς και μ@@ν@σκυλα.

Προκλήθηκε κινητοποίηση της φρουράς αλλά και δημοσιογράφων που έσπευσαν επι τόπου και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατευθύνθηκαν στα γραφεία τους.

Καταδίκη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Το πρωτοφανές φραστικό επεισόδιο με τη Χρυσή Αυγή που έλαβε χώρα το μεσημέρι στη Βουλή, καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Θέλω να απευθύνω έκκληση. Το περιστατικό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο. Αλλά πρέπει να υπενθυμίσω σε όλους ότι τα εμπρηστικά λόγια ανάβουν πυρκαγιές. Οταν κάποιος μιλάει για ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, τότε θα ακούσει και το εξίσου απαράδεκτο για το Γράμμο και το Βίτσι. Δεν πρέπει να γυρνάμε στις χειρότερες σελίδες της ελληνικής ιστορίας. Ούτε για γουναράδικα, ούτε για τίποτα δεν πρέπει να γυρνάμε σε αυτές τις εποχές. Εκκληση μετριοπάθειας κάνω», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ