Λαφαζάνης σε κυβέρνηση: Να μείνουν στο Δημόσιο όχι μόνο όσοι έχουν διδακτορικό αλλά και όσοι τρέχουν 100 μέτρα σε 9 δευτερόλεπτα - iefimerida.gr

Λαφαζάνης σε κυβέρνηση: Να μείνουν στο Δημόσιο όχι μόνο όσοι έχουν διδακτορικό αλλά και όσοι τρέχουν 100 μέτρα σε 9 δευτερόλεπτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση της κυβέρνησης σύμφωνα με την οποία δεν θα απολυθούν οι σχολικοί φύλακες με διδακτορικό σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος σχολίασε πως δεν θα πρέπει να απολυθούν «και όσοι κάνουν τα 100 μέτρα κάτω από 9 δευτερόλεπτα».

Οπως αναφέρει το theinsider, η ατάκα του κ. Λαφαζάνη προκάλεσε και την εξίσου χιουμοριστική απάντηση του αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα τους πιάσουν σαν τους Τζαμαϊκανούς ντοπαρισμένους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ