Άμεση έκδοση ευρωομολόγου βλέπει ο Όλι Ρεν - iefimerida.gr

Άμεση έκδοση ευρωομολόγου βλέπει ο Όλι Ρεν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο έκδοσης ευρωομολόγων ακόμα και πριν το τέλος του έτους εξετάζει η ευρωπαϊκή επιτροπή σύμφωνα με δηλώσεις του ευρωπαίου επιτρόπου Όλι Ρεν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ευρωπαίου επιτρόπου Όλι Ρεν, κατά τη διάρκεια συζήτησης για την οικονομική και κοινωνική κρίση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η ευρωπαϊκή τράπεζα εξετάζει, πόσο εφικτή είναι η έκδοση ευρωομολόγων, μέχρι το τέλος του έτους.

"Όλοι ανησυχούμε έντονα για τα επείγοντα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την έξοδο της Ευρώπης από την κρίση" είπε ο Όλι Ρεν, τονίζοντας όμως ότι τα ευρωομόλογα θα πρέπει να είναι ένα κομμάτι του συνόλου του πακέτου της οικονομικής διακυβέρνησης.

Ο επίτροπος δήλωσε ακόμα απογοητευμένος γιατί δεν έχουν επιτευχθεί ακόμα συνεννόηση ανάμεσα στο Ευρωκοινοβούλιο και το Συμβούλιο της ΕΕ για την έγκριση του πακέτου οικονομικής διακυβέρνησης και τα υγιή δημοσιονομικά στην Ευρώπη.

Χαρακτήρισε μάλιστα "λυπηρό" ότι η σχετική νομοθεσία δεν θα έχει ολοκληρωθεί πριν τις θερινές διακοπές.

Πηγή: enet.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚΤ Ρεν Κομισιόν Όλι ευροομόλογο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ